Jipfish is een Nederlands merk dat speelgoed en lifestyle-producten produceert. Het bedrijf is in 2015 opgericht door vier enthousiaste creatieve ondernemers met ieder hun eigen expertise.

Peter Roeland 'product design' ontwerpt met Jipfish innovatieve, eigentijdse  interpretaties van traditionele producten. Dagelijkse gebruiksvoorwerpen voor het moderne, mobiele gezin.

De producten van Jipfish worden met liefde gemaakt. Het zijn puur Europese producten die kwaliteit combineren met een stoer ontwerp. Het prachtige hout zorgt ervoor dat iedere Jipfish zijn eigen, unieke, duurzame uitstraling heeft.

Visie

Februari 2015 – Filosoferend over de vraag of we nu wel of geen konijn voor onze kinderen zouden kopen, realiseerden wij ons dat wij in ons leven in alles op zoek zijn naar kwaliteit. Naar het lekkerste kopje koffie, naar de vakantie met de mooiste ervaring, naar het zachtste wollen kleed en naar de stoerste fiets.

Soms lijkt kwaliteit iets te zijn waar we pas in de toekomst van kunnen genieten. Maar we willen het ook hier en nu! Dat betekent dat wij keuzes moeten maken. Keuzes die de kwaliteit van ons dagelijks leven verhogen, maar ook keuzes over de wijze waarop we ons merk inrichten en over de producten die we maken.

…en dus kochten wij voor onze kinderen een groot konijn, met de naam Jip, om zich bij onze vissen te voegen…